Холодильні вітрини: грамотний вибір

Широкого поширення у різноманітних торгових залах, супермаркетах і магазинах продовольчих товарів набуває нині таке обладнання як торговельні холодильні вітрини. Різні організації, що спеціалізуються на фастфуді, кондитерському виробництві, громадському харчуванні, також активно використовують дані установки.

Торгові холодильні вітрини (регали чи холодильні гірки) мають низку переваг, які вигідно відрізняють їхню відмінність від інших типів устаткування. Так, основною особливістю є їхня багатофункціональність. Вони забезпечують не тільки надійне і якісне зберігання продуктів (у тому числі і продуктів, що швидко псуються), а й наочну демонстрацію пропонованих продуктів клієнтам.

Широке поширення вітрин спостерігається в магазинах і супермаркетах самообслуговування, де покупці мають можливість самостійно вибрати і дістати товар, що їх цікавить.

Отже, основне призначення даного обладнання – це демонстрація та зберігання таких продуктів як м’ясні та ковбасні вироби, молочні продукти, кондитерські вироби.

Грамотний вибір торгових холодильних вітрин

Для того, щоб не помилитися з вибором обладнання, вам необхідно знати режими застосування та призначення. Холодильні вітрини різняться за низкою властивостей залежно від особливостей торгівлі. Йдеться про загальні розміри установок, внутрішній простір, температуру охолодження та легкість експлуатації.

Найпоширенішими та затребуваними установками є вироби з температурним режимом від +1°C до +7°C, які забезпечують зберігання м’ясних, рибних та молочних продуктів у комфортних умовах без заморозки.

У разі, якщо необхідна заморозка, застосовуються вітрини з нижчими температурами охолодження (0°C до -6°C або від 0°C до -18°C).

Комбіновані холодильні вітрини часто використовуються в дрібних торгових приміщеннях, площа яких не дозволяє розмістити декілька агрегатів одночасно. Таке холодильне обладнання працює в діапазоні температур від -6 до +6°C.

Спеціально для кондитерських виробів застосовуються регали, діапазон температур яких розташовується в межах від +3°C до +8°C.

Незалежно від типу обладнання, холодильні установки ергономічні та функціональні, оскільки існує можливість об’єднувати їх в одну лінію.

Різні види торгових холодильних вітрин можуть давати покупцям вільний доступ до представлених товарів або лише показувати товар, а доступ до нього має тільки продавець. У тому чи іншому випадку агрегати допомагають зробити значний внесок у загальний прибуток компанії.

Рейтинг
( Пока оценок нет )
PRO-KYIV.in.ua