Один з інгредієнтів вельми незвичайний.
Дізнайтеся, як готувати яєчню-бовтанку за рецептом Опри / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот
Відома американська ведуча Опра Вінфрі поділилася, як зробити яєчню-бовтанку особливою, використовуючи при цьому чотири додаткові інгредієнти. Один із них може здатися вельми незвичайним, передає allrecipes.com.
«Незалежно від того, чи є ви шеф-кухарем із зіркою Мішлен, володарем премії Греммі або відомим актором, ви ніколи не переростете яєчню-бовтунню», — ідеться в публікації.
Як готувати яєчню-бовтанку: рецепт Опри Вінфрі
Ведуча ток-шоу розповіла, як готує свій незвичайний сніданок. Усе починається з «легкої» яєчні-бовтанки, за якою слідують «секретні» інгредієнти.
Відео дня
Спочатку Опра безперервно помішує яйця, знімає їх з плити просто перед тим, як вони будуть готові, і додає свої додаткові інгредієнти.
«Знаєте, у чому секрет? У мене тут трохи халапеньо, трохи зеленої цибулі та трюфельний сир», — зазначила вона.
Опра змішує інгредієнти в яєчні-бовтанці, а потім викладає страву на тарілку і посипає зверху трюфелем і додатковим сиром.
Читайте також:
«Подовжують» молодість: 11 найкорисніших продуктів для здорового старіння
Заміна пармезану: кулінарка поділилася оригінальною стравою з яєчних жовтків
Як приготувати яєчню по-гонконгськи: видатний рецепт із 2 несподіваними інгредієнтами
З цими інгредієнтами яєчня Опри матиме приємну сирну консистенцію, а також глибокий смак трюфеля, зеленої цибулі та трохи гостроти від халапеньо.
Нагадаємо, раніше Опра Вінфрі назвала «рецепт» для досягнення щастя та успіху в житті.