Яєчня-бовтанка за рецептом Опри Вінфрі: її «секретні» інгредієнти можуть здивувати

Один з інгредієнтів вельми незвичайний.

Дізнайтеся, як готувати яєчню-бовтанку за рецептом Опри / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

Відома американська ведуча Опра Вінфрі поділилася, як зробити яєчню-бовтанку особливою, використовуючи при цьому чотири додаткові інгредієнти. Один із них може здатися вельми незвичайним, передає allrecipes.com.

«Незалежно від того, чи є ви шеф-кухарем із зіркою Мішлен, володарем премії Греммі або відомим актором, ви ніколи не переростете яєчню-бовтунню», — ідеться в публікації.

Як готувати яєчню-бовтанку: рецепт Опри Вінфрі

Ведуча ток-шоу розповіла, як готує свій незвичайний сніданок. Усе починається з «легкої» яєчні-бовтанки, за якою слідують «секретні» інгредієнти.

Відео дня

Спочатку Опра безперервно помішує яйця, знімає їх з плити просто перед тим, як вони будуть готові, і додає свої додаткові інгредієнти.

«Знаєте, у чому секрет? У мене тут трохи халапеньо, трохи зеленої цибулі та трюфельний сир», — зазначила вона.

Опра змішує інгредієнти в яєчні-бовтанці, а потім викладає страву на тарілку і посипає зверху трюфелем і додатковим сиром.

Читайте також:

«Подовжують» молодість: 11 найкорисніших продуктів для здорового старіння

Заміна пармезану: кулінарка поділилася оригінальною стравою з яєчних жовтків

Як приготувати яєчню по-гонконгськи: видатний рецепт із 2 несподіваними інгредієнтами

З цими інгредієнтами яєчня Опри матиме приємну сирну консистенцію, а також глибокий смак трюфеля, зеленої цибулі та трохи гостроти від халапеньо.

Нагадаємо, раніше Опра Вінфрі назвала «рецепт» для досягнення щастя та успіху в житті.

Джерело

Рейтинг
( Пока оценок нет )
PRO-KYIV.in.ua