Яєчня-бовтанка вийде «шовковистою»: шеф-кухар назвав 1 «секретний» інгредієнт

Зазначається, що цей рецепт — майстер-клас із мінімалізму.

Дізнайтеся, що додати в яєчню, щоб вийшла смачною / фото ua.depositphotos.com

Телевізійний шеф-кухар Джеймс Мартін порадив, який один «секретний» інгредієнт додати, щоб яєчня-бовтанка вийшла «шовковистою», пише Daily Mirror.

Рецепт яєчні-бовтанки Джеймса — це майстер-клас із мінімалізму, в якому всього кілька інгредієнтів збиваються разом, щоб створити ідеальну кремову суміш, ідеться в публікації.

Зазначається, що за свою видатну 30-річну кар’єру кухар презентував незліченну безліч рецептів, але часто саме найпростіші страви потрапляють у ціль. Яйця — універсальні «герої» сніданку та обіду.

Відео дня

Як правильно готувати яєчню-бовтанку — рецепт Джеймса Мартіна

Для приготування знаменитої яєчні-бовтанки зіркового шеф-кухаря вам знадобиться:

  • яйця — 5 штук,
  • жирні вершки — 25 мл,
  • сіль і перець — за смаком,
  • масло — 25 г.

Той самий «секретний» інгредієнт — жирні вершки, саме вони, за словами Мартіна, зроблять яєчню «шовковистою».

Читайте також:

Легкий, але ситний: зірковий шеф-кухар назвала секретний рецепт чорничного пирога

«Весняний» пиріг із полуницею та ревенем: смачний рецепт до кави

Яєчня по-французьки: експерти назвали інгредієнт, який зробить страву суперкремовою

Спосіб приготування:

Розігрійте сковороду, але не сильно. Вбийте в неї яйця. Додайте жирні вершки, сіль, перець, олію і все гарненько збийте, використовуючи вінчик.

Щойно яйця почнуть збиратися в грудку, зніміть сковороду з вогню, щоб не пересмажити їх.

Кухар порадив подавати яєчню зі шпинатом і лососем або ж із беконом і підсмаженими крампетами.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що можна додати в яєчню для «вибухового» смаку.

Джерело

Рейтинг
( Пока оценок нет )
PRO-KYIV.in.ua