Зазначається, що цей рецепт — майстер-клас із мінімалізму.
Дізнайтеся, що додати в яєчню, щоб вийшла смачною / фото ua.depositphotos.com
Телевізійний шеф-кухар Джеймс Мартін порадив, який один «секретний» інгредієнт додати, щоб яєчня-бовтанка вийшла «шовковистою», пише Daily Mirror.
Рецепт яєчні-бовтанки Джеймса — це майстер-клас із мінімалізму, в якому всього кілька інгредієнтів збиваються разом, щоб створити ідеальну кремову суміш, ідеться в публікації.
Зазначається, що за свою видатну 30-річну кар’єру кухар презентував незліченну безліч рецептів, але часто саме найпростіші страви потрапляють у ціль. Яйця — універсальні «герої» сніданку та обіду.
Відео дня
Як правильно готувати яєчню-бовтанку — рецепт Джеймса Мартіна
Для приготування знаменитої яєчні-бовтанки зіркового шеф-кухаря вам знадобиться:
- яйця — 5 штук,
- жирні вершки — 25 мл,
- сіль і перець — за смаком,
- масло — 25 г.
Той самий «секретний» інгредієнт — жирні вершки, саме вони, за словами Мартіна, зроблять яєчню «шовковистою».
Читайте також:
Легкий, але ситний: зірковий шеф-кухар назвала секретний рецепт чорничного пирога
«Весняний» пиріг із полуницею та ревенем: смачний рецепт до кави
Яєчня по-французьки: експерти назвали інгредієнт, який зробить страву суперкремовою
Спосіб приготування:
Розігрійте сковороду, але не сильно. Вбийте в неї яйця. Додайте жирні вершки, сіль, перець, олію і все гарненько збийте, використовуючи вінчик.
Щойно яйця почнуть збиратися в грудку, зніміть сковороду з вогню, щоб не пересмажити їх.
Кухар порадив подавати яєчню зі шпинатом і лососем або ж із беконом і підсмаженими крампетами.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що можна додати в яєчню для «вибухового» смаку.