Як смачно приготувати лосось: «суперпростий» трюк, про який ви могли не знати

Лосось підтримує здоров’я серця, знімає запалення і навіть покращує роботу мозку.

Дізнайтеся, як смачно приготувати лосось / фото ua.depositphotos.com

Блогерка Христина Піттман показала свій «суперпростий» трюк із лососем, який позбавляє проблеми зі шкірою, що важко знімається, пише журнал Parade.

«Лосось — один із найкорисніших білків. Багатий на омега-3 жирні кислоти, він підтримує здоров’я серця, знімає запалення і навіть покращує роботу мозку. Він також є чудовим джерелом високоякісного білка, вітамінів групи В і антиоксидантів», — ідеться в статті.

Блогерка порадила смажити лосося шкірою догори. «Отримайте хрустку шкіру і соковите м’ясо лосося, смажачи лосося догори дном».

Відео дня

«Смаження — чудовий спосіб приготувати рибу. Це не займе багато часу, і метод високої температури допомагає підрум’янити зовнішню частину філе, зберігаючи ніжність внутрішньої частини. Під час смаження лосося деякі люди готують його шкірою вниз або смажать філе лосося без шкіри. Однак, якщо ви «перевернете сценарій» і готуватимете лосося шкірою догори, шкіра діятиме як бар’єр між високим вогнем і рибою, зберігаючи філе вологим і ніжним, а шкіру — красивою і хрусткою», — пише журнал.

Читайте також:

Дієтологи дали чітку відповідь, що відбувається з тілом, якщо щодня їсти червоне м’ясо

Як приготувати найсмачніший морквяний пиріг: пекарка назвала один секретний інгредієнт

Користь скумбрії для здоров’я: названо всі переваги

Щоб приготувати лосося цим способом, спочатку покладіть рибу шкірою вниз на деко. Збризніть м’якоть лосося оливковою олією, потім приправте сіллю, перцем і будь-якими іншими приправами на ваш смак. Класичними є часниковий і цибулевий порошок, але ви також можете використовувати копчену паприку, кмин або порошок каррі.

Після того, як ви закінчите приправляти, переверніть лосося шкірою догори. Збризніть шкіру оливковою олією і посипте сіллю. Не додавайте жодних інших приправ, бо вони можуть пригоріти.

Закінчивши з підготовкою, відправляйте рибу на пательню і смажте, поки шкіра не стане хрусткою.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що яєчня вийде «ідеальною», якщо додати 1 інгредієнт замість олії.

Джерело

Рейтинг
( Пока оценок нет )
PRO-KYIV.in.ua