Як спекти ідеальне брауні-печиво: простий рецепт, який «завірусився» у мережі

Рецепт став «вірусним» завдяки своїй простоті.

Десерт, який поєднав і брауні, і печиво, легко приготувати власноруч / ua.depositphotos.com

Для приготування брауні-печива не обов’язково готувати тісто з багатьох інгредієнтів. Для цього можна використати вже готову суміш для брауні. Такий рецепт публікує видання Parade.

Йдеться про поєднання брауні і печива: десерт виходить ніжним і тягучим, як брауні, але при цьому має жувальну текстуру шоколадного печива. 

Зазначається, що авторкою рецепта є Стеф Джильйотті з TikTok, і він став «вірусним» завдяки своїй простоті. 

Відео дня

Також вказується, що можна обирати безглютенову суміш для брауні, якщо це потрібно для здоров’я.

Читайте також:

Як розпізнати невдаху в житті: 11 красномовних моделей поведінки

Не всі знайдуть дивака серед голубів за 5 секунд: казкова головоломка

«Правильні» британські панкейки з 6 інгредієнтів: шеф-кухарка розкрила найкращий рецепт

Інгредієнти для брауні-печива:

•    1 упаковка суміші для брауні;

• 2 яйця;

• ½ склянки олії або розтопленого несоленого масла;

• 1 склянка шоколадних крапель (вони вже можуть бути у суміші).

Покроковий процес приготування

1. Розігріти духовку до 175°C, застеліть деко пергаментним папером.

2. У мисці збити суміш для брауні, яйця та олію (або розтоплене масло). Якщо потрібно, додати шоколадні краплі після ретельного перемішування тіста. Тісто буде дуже густим і більше нагадуватиме тісто для печива.

3. Використовуючи ложку, сформувати кульки тіста та викласти їх на деко. Між печивом залишати відстань кілька сантиметрів, адже воно трохи розтікатиметься.

4. У рецепті Стеф зазначено, що випікати потрібно 10 хвилин, але цього може бути мало. Це залежить від розміру печива. А ще, ймовірно, безглютенове борошно потребує тривалішого випікання. Тому може знадобитися ще кілька хвилин

5. Після випікання залишити печиво на 3 хвилини, щоб воно трохи охололо, а тоді перекласти на тарілку. 

До цього печива можна додати горіхи, полити карамеллю чи почипати цукровою пудрою — залежно від вашого смаку.

Раніше УНІАН розповідав, як приготувати найніжніший варіант італійського десерту тірамісу. Останнім часом з’явилося дуже багато нетрадиційних варіантів цього десерту — малиновий, лимонний, полуничний.

Тим часом тірамісу можна об’єднати зі ще одним культовим десертом — банановим пудингом. Для його приготування доведеться витратити трохи більше зусиль, ніж для класичного тірамісу, оскільки потрібно буде приготувати заварний крем. Однак, як запевняють автори рецепта, це того варте.

Джерело

Рейтинг
( Пока оценок нет )
PRO-KYIV.in.ua