Як зробити «найкращий омлет в історії»: шеф-кухар назвав один секретний інгредієнт

Для цього вам знадобиться популярний соус.

Аби омлет вийшов смачним, варто додати до нього один інгредієнт / фото ua.depositphotos.com

Приготування ідеального омлету може бути складним завданням, адже можуть виникнути труднощі з якістю яєць. Проте шеф-кухар Хосе Андрес, який отримав зірку Мішлен, розкрив свій унікальний рецепт омлету, для якого навіть не потрібна сковорідка, пише Express. 

Зокрема експерт радить додати до омлету майонез. 

«Цей кремовий соус виготовляється з емульсії яєчних жовтків і олії, тому, коли його додають до яєць, він надає їм насиченості, схожої на додавання додаткового жовтка», — зауважили в Express.

Відео дня

Шеф-кухар розповів, що для приготування омлету він змішує одне яйце з однією великою ложкою майонезу та збиває. 

«Потім я кладу його в неглибоку тарілку, додаю трохи олії та масла і ставлю в мікрохвильовку на 30-40 секунд. Боже мій, це найкращий омлет в історії людства — просто смакота», — запевнив Андрес.

В Express додали, що рецепт Хосе можна покращити, зберігаючи приблизно ті самі пропорції, однак додаткова дрібка солі та перцю не завадить. 

«Компактний омлет чудово підходить для бутерброда з сосискою або беконом, якщо ви хочете додати яєчний елемент без клопоту і хаосу, пов’язаних зі смаженням або варінням яєць. Додавання майонезу, звичайно, залишає досить характерний аромат після розігрівання в мікрохвильовці, але він швидко розсіюється після виймання з контейнера», — запевнили у виданні.

Інші смачні рецепти

Раніше стало відомо, як приготувати персиковий пиріг за рецептом Марти Стюарт. Також фахівці розповіли, як правильно зберігати такий десерт, аби він не зіпсувався швидко. 

Крім того, у мережі розповіли, як легко приготувати морозиво вдома. Зазначається, що цей десерт готували ще у 1949 році, і називається він «Морозиво бідняка».

Джерело

Рейтинг
( Пока оценок нет )
PRO-KYIV.in.ua