Фото: Каріна Бугайченко / Суспільне
У Києві в Оболонському районі відкрився новий ресторан швидкого харчування McDonald's. Про це повідомляється на сторінці мережі закладів у Facebook.
У Києві відкрився новий ресторан швидкого харчування McDonald’s на Оболоні Фото: McDonald’s/Facebook
"Ми захоплюємося вами та хочемо дарувати вам ще більше щасливих моментів, тож запрошуємо в новий МакДональдз поблизу Оболонської набережної та парку Наталка",— йдеться у повідомленні.
У Києві відкрився новий ресторан швидкого харчування McDonald’s на Оболоні Фото: McDonald’s/Facebook
Новий заклад розташований за адресою просп. Володимира Івасюка, 12-С.
Ресторан працюватиме з 7:00 до 21:00. Під час повітряної тривоги заклад закриватиметься, аби працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття.
Що відомо про роботу McDonald’s
24 лютого 2022 року, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, компанія McDonald's повідомила про закриття всіх ресторанів в Україні до закінчення війни. Згодом компанія вирішила повністю піти з Росії та продати свій бізнес в країні.
11 вересня у McDonald’s повідомили, що українські ресторани будуть відкриватися поетапно. Першими відновлять роботу заклади у Києві та на заході України.
20 вересня першими запрацювали McDelivery у трьох ресторанах Києва – на проспекті Бажана, 3в, на вул. Гришка, 7, та на проспекті Гагаріна, 2а.
Станом на кінець жовтня у Києві були відкриті 33 заклади мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. По одному — у Борисполі та с. Софіївська Борщагівка. Також запрацювало відділення мережі у с. Гора на вул. Бориспільській, 6.
8 грудня у Києві після тривалої перерви відкрились ще два ресторани швидкого харчування всесвітньо відомої мережі McDonald's. Один з них — в центрі міста на Хрещатику
Усі ресторани швидкого харчування McDonald’s працюватимуть максимально до 21:00, або згідно з графіком роботи ТРЦ, якщо заклад знаходиться всередині нього. У кожному ресторані розташована автоматична система, яка сповіщатиме про оголошення тривоги. Поки лунатиме сигнал, відвідувачі мають покинути заклад, а персонал оперативно завершуватиме приготування страв.