Якщо ви хочете додати більше смаку своїм бутербродам з тунцем, є один інгредієнт, який варто використовувати замість майонезу.
Зробити начинку з тунца для сендвічу більш кремовою допоможе грецький йогурт / фото ua.depositphotos.com
Хоча майонез надає тунцу чудової кремової текстури, він також може зробити його жирним і збільшити кількість калорій. Але, як розповіла Express шеф-кухарка Юмна Джавад, існує простий трюк, який допоможе зробити салат з тунцем ще смачнішим і не обтяжить шлунок.
«Я використовую грецький йогурт замість майонезу, щоб зробити начинку кремовою. Грецький йогурт до того ж є чудовим джерелом білка та пробіотиків», — пояснила вона.
Грецький йогурт треба обирати густий, тоді він зробить начинку з тунцу такої ж чудової текстури, як і майонез, але набагато здоровішим способом. Кухарка додала, що майонез часто може маскувати смак тунця через свою насиченість, а грецький йогурт зберігає баланс, додаючи легкий і яскравий смак.
Відео дня
Він також багатий на білок, але містить менше калорій і шкідливих жирів, тому ви можете насолодитися набагато поживнішою стравою, яка також довше залишатиме вас ситими.
Як відрізнити салямі та сервелат
Нагадаємо, що люди часто плутають між собою ковбаси сервелат і салямі. Але ці різін ковбаси, які відрізняються складом та способом приготування. Сервелат готується скоріше, має м’який і нейтральний смак, ніжну текстуру. Її добре брати для бутербродів, сендвічів. А салямі має яскравий, пікантний, насичений смак, який виникає завдяки ферментації. Її текстура суха і щільна.