Такий десерт готується швидко та просто.
Брауні чудово смакує як чаєм, так і з кавою / фото ua.depositphotos.com
Круасани, пончики та інші солодощі є чудовими смаколиками, аби потішити себе будь-коли, однак такий десерт, як брауні, заслуговує на окреме визнання, адже готується він дуже просто та підійде для будь-якої події. Тому відомий французький кондитер Домінік Ансель розповів, як приготувати ідеальний брауні, пише Parade.
Інгредієнти:
- 240 г вершкового масла;
- 260 г цукру;
- 4 яйця;
- 100 г какао-порошку;
- 1/3 ч. л. солі;
- 15 г розпушувача;
- 130 г пшеничного борошна;
- 100 г чорного шоколаду.
Спосіб приготування
Спочатку змастіть маслом обидві сторони форми для запікання та насипте трохи какао-порошку.
У середній каструлі змішайте вершкове масло та цукор, після чого варіть на середньому вогні, безперервно помішуючи суміш протягом 1-2 хвилин, поки масло не розтопиться.
Відео дня
Після чого у великій мисці збийте яйця з цукром, аби вийшла яєчна суміш. До цієї суміші додайте какао-порошок, сіль, розпушувач, борошно та продовжуйте збивати. Потім додайте трохи подрібненого шоколаду.
Вилийте готову суміш у форму для випікання та запікайте при температурі 180 градусів Цельсія від 30 до 35 хвилин, або поки верх брауні не почне тріскатися.
У Parade радять не перепекти брауні, а краще виймати його одразу, коли верхня скоринка починає тріскатися.
Інші смачні рецепти
Раніше кулінар поділилася легким рецептом приготування броколі. За її словами, така страва готується дуже просто, а для цього вам знадобляться такі інгредієнти, як часник і пармезан.
Також відомий кулінар Мері Беррі поділилася рецептом королівського бісквіта «Вікторія». Відомо, що цей десерт дуже полюбляла королева Вікторія, тому він залишається одним з найпопулярніших тортів у Великій Британії і в наш час.